Warning: include(.../cache/template/template63867.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/codingta/public_html/includes/vb5/template.php on line 328 Warning: include(): Failed opening '.../cache/template/template63867.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/codingta/public_html/includes/vb5/template.php on line 328 Simple wap site template - Coding-Talk

Simple wap site template

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Simple wap site template

    I made this one for old site and its offline for some time...

    XHTML MP, CSS used.




    Attached Files
    Last edited by arnage; 07.06.12, 07:20.

  • #2
    very nice

    Comment


    • #3
      Thanks bro.

      Comment


      • #4
        Can I use this to my site?

        Comment


        • #5
          Sure. Please...

          Comment


          • #6
            Very nice (=

            Comment


            • #7
              Thanks.

              Comment


              • #8
                its realy v nice

                Comment


                • #9
                  Thanks.
                  Archive updated, changed ContentType "application/vnd.wap.xhtml+xml" to "application/xhtml+xml" due to Mozzila web browser.

                  Comment


                  • #10
                    nice job dude

                    Comment


                    • #11
                      Thanks, im glad u like it.

                      Comment


                      • #12
                        its realy v nice

                        Comment


                        • #13
                          Simple wap site template

                          Really a good One

                          Comment


                          • #14
                            hi,can help me?
                            i upload this (ur simple) to my site,but when click in search,say not found.

                            Comment


                            • #15
                              Probably because Google has changed query since than, you need to edit it or add some php search file and link to it.

                              Comment

                              Working...
                              X